Gutter 2003 informasjon

15. desember

God julGuttene har nå unnagjort halve sesongen. Det har vært en god sesong så langt, med godt oppmøte på treningene og mye godt spill i kampene.
Det har vært varierende motstand og det har blitt både seire og tap. I 12- års serien har de også gjort en god figur, så det er tydelig at guttene har hatt en fin utvikling siden forrige sesong.

Laget vil takke for god og viktig støtte fra ivrige og engasjerte foreldre og andre som heier lagene fram.
Vi vil med dette ønske alle en riktig god jul og velkommen tilbake til nye kamper i det nye året.

 
7.-9. november
Denne helgen var det kamp i 12- års serien mot Rjukan og vi reiste opp med både spillere og foreldre. Det var over 30 personer og overnatting var ordnet på Varland og Vierli, det ble en hyggelig helg i fjellet.
Lørdag spilte guttene og dro i land en fortjent 14-10 seier.
Tilbake på hytta var det full fart med snøballkast og annet moro med snø. En runde med natur- quiz ble det, før det bar inn til alle gutters favoritt- mat, taco. Utover kvelden ble det kino og det med et godt lydnivå.
Søndag var det rydding og vask, før vi tok en matbit og reiste hjem.
Gode tilbakemeldinger fra guttene, dette var en fin helg.

IMGP3035

20. oktober
Nå er guttene endelig kommet i gang med sesongen 2014/15. Siden vi nå er så mange spillere, har vi valgt å melde på to lag til seriespill i 11- års klassen og et lag i 12- års klassen.
Forrige helg var det 11- års kamper og det ble en seier og et tap i Vestfold, mot henholdsvis Stokke og STIF.

Denne helgen ble det seire i begge 11- års kampene mot Halsen og Stokke. I tillegg ga guttene Urædd G-2002 en skikkelig kamp i 12- års serien. 12- åringene måtte virkelig slite for seieren og dro i fra på slutten av kampen.
Det ble vist mye god håndball i helgen og dette ga guttene en skikkelig dose selvtillit.
Så er det godt å se at så mange foreldre stiller opp på kampene og heier guttene fram. Det setter de stor pris på.

Vi ser fram mot flere spennende kamper.

9.mars
I dag var det aktivitetsturnering i Porsgrunnshallen og vi stilte som vanlig med to lag.
Det var varierende motstand på lagene vi møtte og det ble tildels store seiere. Fem seiere på seks kamper var bra, og ekstra hyggelig var det at de aller fleste tegnet seg på scoringslisten.
Kampene forløp slik:
Urædd-Skade: 4-3, Skarphedin-Urædd:9-12 og Skade2-Urædd:1-13.
Skarphedin-Urædd2: 1-16, Urædd2-Skade2: 16-6 og Urædd2-Nesjar:5-10.
Kampen mot Nesjar ble en tøff batalje, en fysisk kamp med høy temperatur og tenning. Uvant for guttene å kjenne på en slik situasjon, og det måtte brukes tid etter kampen for å prate guttene ned.

1.mars 2014
Denne helgen deltok guttene vår på champions league- cup i Arena Larvik. Her fikk laget matching mot gode lag og la ned en fin innsats.
Før den riktige chapions league- kampen løp cuplagene inn på banen sammen med Larvik og Budecnost- spillerne, slik at de ble presentert for publikum. Det var stas.
I pausen var lagene igjen på banen til premieutdeling.
Det var en lang dag og innholdsrik dag og en skal ikke se bort i fra at laget stiller igjen om muligheten byr seg.

 

10. november

IMGP1662

I dag var det aktivitetsturnering i Lunde og vi stilte med to lag og en god delegasjon på tribunen.
Begge lagene spilte god håndball og vi endte opp med fem seire på seks kamper.
Etter tap i den første kampen, vartet Urædd- gutta opp med god håndball de resterende kamper.

Gjerpen-Urædd: 7-2, Urædd-Skade: 9-6 og Hei-Urædd: 3-6.
Gjerpen2-Urædd2: 2-5, Urædd2-Skade2: 9-2 og Skarphedin-Urædd2: 7-9.

 

IMGP1643           IMGP1666

 

20. oktober

20131020_124615

Denne helgen deltok gutta på aktivitetsturnering i Grasmyrhallen. Laget har nå så mange spillere at det kan meldes to lag, og det er bra.
Begge lagene viste mye fint spill og fikk god motstand. Urædd tapte 3-7 mot Bamble, tapte 9-7 mot Urædd2 og slo Hei 9-3.
Urædd2 slo Hei 4-1, vant som nevnt 9-7 mot Urædd og tapte knepent 5-6 mot Bamble.

Gutta i garderoben og pepper opp stemningen

30.september
Nå har laget vært i gang noen uker med både trening og cup- spill, og i helgen dro 11 spillere og 5 voksen på tur til Lifjell.
Lørdag 28. dro vi avgårde, været var bra og humøret på topp. I bilen til Roger var de allsang med AC/DC- slagere som «back in black», «highway to hell» og flere slagere. Upåklagelig. I bilen til Øyvind pratet Emil glødende om slanger, både på innpust og utpust.

Vel framme på Lifjell var det bare å hive ut mat og baggasje før vi bega oss opp i høyden. Inntrykket er at våre barn er spreke og aktive, men det å gå i fjellet er vel ikke inne på topp 5- lista for alle. Vi kom oss opp på ca. 1000 meter da vi tok en velfortjent rast. Noen ville helt opp til Glekse på 1150 meter, men det får bli neste tur.
På vegen ned var det innlagt poster med quiz og det var populært.

Middagen var bra, selv om det ikke var Taco. Rogers gryterett laget fra bunn av falt i smak, og det var ikke mye igjen da vi hadde spist ferdig. Etter middag var det aktivitet og lek rundt bordet. Allsang på «What does the fox says», lakrislissespising og flest marshmallows i munnen gjorde at lattermusklene fikk strekket seg. Heiarop- konkuranse var det også og resutatet ble strålende. Det vil dere bli bedre kjent med etter hvert.

Døgning er alltid populært, men ingen klarte det. I følge guttene måtte de vel kast inn håndkleet ved 05- tiden, om det stemmer da. Men tidlig i gang søndags morgen var de. Noe spreke av oss (Terje, Wenche, Roger, Kasper, Casper og Filip) var oppe på Bøkstulnatten kl.09:50, og det var imponerende. Fin tur før oppryddingsarbeidet og vasking tok til.
Det er en fin gjeng å reise på tur med, men en natt holder det.

IMGP1500
27.juni
Da er en lang sesong over og vi takker spillere og foreldre for fin innsats og godt engasjement. Sesongen har vært innholdsrik med kamper, treningshelg og overnattingstur, så vi håper det frister til gjentakelse.
Vi starter opp sesongen igjen torsdag 15. august fra kl.17:30-19:00 i Uræddhallen, og vi ønsker «gamle» og nye spillere hjertelig velkommen. Har du spørsmål angående kommende sesong, kan du ringe Trine Gustavsen på nummer 997 48 174.
Det blir turnering i Tønsberg 31/8- 1/9, så vi regner med å stille mannsterke der.

sommer__240

God sommer


6.april

20130406_103908

I Slagenhallen deltok guttene på sesongens siste aktivitetsturnering og det med god innsats.
Vi stilte med to lag og motstandere var Holmestrand, Holmestrand 2, Runar, Halsen, Tømmerholt og Stokke. Mye bra spill ble vist og selv om det ble noen tap, var våre gutter på høyde med flere av lagene. 9-9 mot Runar og 9-8 seier mot Holmestrand var kamper hvor guttene viste god håndball, og det er lett å se at laget har hatt en fin utvikling.

Samtidig må det gis ros til engasjerte foreldre som denne sesongen har fulgt guttene i både trening og kamp. Det at vi støtter opp om laget og viser interresse er av stor viktighet. Vi forventer at denne gode trenden også blir med kommende sesong.

Vil samtidig minne om teknikkmerke som skal tas på treningen på onsdag.
Treningene vil fortsette fram mot sommeren, og da med fellestreninger med 11- åringene på torsdager.
3.mars

Da er guttene vel hjemme etter dagene i Siljan, og det har vært to fine dager med aktiviteter og hyggelig samvær. Hensikten med turen var at guttene skulle treffes utenom hallen slik at de kunne bli bedre kjent.

Vi ankom Midtbygda skole lørdag ved 13- tiden i strålende solskinn og et godt drag i vinden. Vinden til tross, pølsegrilling og ski sto på programmet. Pølsene smakte godt som de alltid gjør og de fleste tok seg en runde i skiløypa.
Etter skituren og litt innekos med brettspill og Uno, ble det en godt økt i gymsalen. Her ble det spilt fotball og basketball. En overraskelse var også planlagt og en tur med hest og vogn ble godt tatt i mot. Fornøyde gutter på hestetur, det var populært.

Til kveldsmat var det alle barns favoritt, Taco. Det er en sikker vinner og alle spiste godt. Noen spiste mer enn andre, ikke sant Andreas?
Et hvert sosialt lag med respekt for seg selv har quiz, og det hadde selvfølgelig vi også. Fem lag ble delt inn og de var i gang. Utrolig hvor deilig og stille det blir når tiden brukes til å tenke. Lydnivået hadde vært rimelig høyt gjennom dagen, så det var noen deilig minutter med ro.
Det var også lagt inn smakstest av brus og det må sies at det ble vist imponerende smakssanser.
Vinnere av quizen ble Sebastian, Mathias og Kasper N. med 21 poeng.

Som avslutning på kvelden ble det snurret film og En pingles dagbok var en god film for oss alle. Sengetid nærmet seg og det fleste var i seng til kl.23, men med beskjed om at kl.00 skulle det være stille. Guttene var fordelt på to rom og alle hadde funnet seg godt tilrette. Alle hadde funnet sin plass langs veggen og var i seng.
Det ene gjengen ønsket seg en skummel historie og Roger fikk i oppgave å begynne. Etter en liten stund ble historien overlatt til nestemann, og slik skulle historien god på rundgang slik at alle fikk bidra til den skumle historien. Historien hadde sikkert tatt litt av, for da Roger kom inn på rommet igjen lå alle guttene samlet midt på golvet. Pussig at ingen nå ville ligge langs veggen under vinduene.
Kl.00:15 var det stille.

Kl.06:30 var det liv i leieren igjen, hurra! Skrik
Etter en god frokost var det tilbake i hallen igjen med et par timers aktivitet. Et godt forsøk på Urædds harlem shake ble gjort, så vi får se hvordan resultatet blir. Kan vel hende vi gjør et nytt forsøk.
I dag var været topp, da vinden hadde løyet. Føret var hardt og isete, så det var fram med rumpebrett og full fart i bakken bak skolen.
Som avslutning på turen ble det lunsj i solen. Utrolig hvor mye bedre mat smaker ute enn inne. Skal si brødskivene fikk bein å gå på.
Det må sies at helgen har vært bra og det var en fin gjeng å reise på tur med. Både vi voksne og guttene synes dette var gøy, så dette er noe vi kommer til å fortsette med.
For bilder, gå til til bildesiden.
9. januar

 

20130119_115737

Vil med dette takke alle for oppmøtet ved treningslørdagen.
Tror alle opplevde dette som en nyttig og hyggelig dag. Viktig at vi som foreldre ble presentert for hverandre og pratet om aktiviteter og planer for laget framover.
Greit å få med seg at det fram mot sommerferien fortsatt vil bli frivillige treninger, kommer tilbake til det seinere.

Guttene la ned god innsats i dagens to treningsøkter. Avbrekk med tid i Sansesenteret, mat og spillermøte var viktige og hyggelige innslag. Spillermøte var særs viktig med tanke på at guttene nå ble enige om hvilke verdier og kjøreregler laget skal ha. Spennende å følge med på hvordan dette forløper framover.
15. januar

Lørdag 19. januar blir det en utvidet treningslørdag.

Målet med denne dagen er at guttene skal bli bedre kjent, flinkere i håndball og rett og slett ha det moro sammen. Vi håper så mange som mulig kan møte denne dagen.
Påmelding via mail.

Program for gutta:

Kl.11:30     trening

Kl.13:00     mat, sponset av Coop Extra Porsgrunn

Kl.14:00     spillermøte! Tema: regler/ moral og visjoner

Kl.15:00     Sansesenteret

Kl.16-18     trening

Kr. 30 betales på foreldremøtet

 

Foreldrene inviteres til møte i aulaen i Frisklivssenteret kl.11:30.
Tema: foreldrerollen og visjoner for laget.

 

2. januar 2013 

Velkommen til nytt år og siste halvdel av sesongen 2012/13. Nå er det slutt på lange og late dager.

For januar ser aktivitetene ut som følger:

– onsdag 2. trening

– lørdag 5. frivillig trening

– søndag 13. cup i Porsgrunnshallen

– lørdag 19. treningslørdag og foreldremøte

– lørdag 26. frivillig trening

 

abelhas0068

 

22. desember

Vi vil med dette ønske alle spillere og foreldre til G-9 en riktig god jul. Det har vært en fin sesong så langt med engasjerte og ivrige gutter.
Det er en fin gjeng som har vist mye bra håndball, og det er viktig at vi som foreldre fortsetter å støtte opp rundt laget, både i trening og kamp.
Neste kampdato er 13. januar.

 

images

 

15. desember

Årets høydepunkt ble avholdt denne lørdagen, foreldrekampdagen. Til tross for ufyselig vær og sein informasjon, fant endel foreldre veien til hallen.
Vi rasket sammen noen foreldre og var klare til kamp. Mødre i sin beste alder, med støveletter og løse bukser, spilte godt og vant fortjent 7-6.
Guttene skriker etter revansje, men en seier kan de se langt etter. Mødrene syntes dette var gøy og skal legge seg i trening til neste kamp.

Øyvind var helt klar i sin tale, det var siste gang foreldrene skulle vinne. Vel, tiden vil vise.

Flere bilder fra kampen ser du under bilder.

klartilkamp

 

 

10. desember

Da var årets siste aktivitetsturnering over, og det med god innsats fra guttene.
Kampene mot Bamble, Bamble2, Kragerø og Ulefoss var gode kamper, og det ble flere seirer på begge Urædd- lagene.

Vil samtidig minne på at det er viktig med godt oppmøte når blomsterkjøringen tar til. Passer ikke tildelt dag, må en selv sørge for å bytte til dag som passer.

 

Cup 9. desember

Kommende søndag er det ny runde med kamper for guttene, denne gangen i Skienshallen.
Det er oppmøte opp kl.10 ved trappa i foajeen, så fordeles lagene når alle er kommet.

 

Lørdagstreninger

Laget er nå godt i gang med sesongen og viser god treningsiver. I den anledning tilbys nå frivillige lørdagstreninger.

Følgende dager er det ekstratreninger i Porsgrunnshallen fra kl.11:30-13:00
lørdag 24.november, lørdag 1.desember og lørdag 15.desember.

 

Har du lyst på ekstra trening så møt opp  Smil