Meld deg på Håndballskolen NÅ!

kan du melde deg på Logo håndb.sk til Gjensidige og Urædds håndballskole i høstferien 2016. Førstemann til mølla, påmelding her.

Inkluderer alle 

Gjensidigestiftelsens håndballskole er et tilbud til alle barn fra 1.til 6.klasse, uansett nivå. På håndballskolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover, sier Paal Berg Andreassen, leder i Urædd håndball. Han håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten. Håndballskolen arrangeres i Porsgrunnshallen og Uræddhallen og det er trening fra kl. 09.00-15.00 mandag til onsdag. Alle barn og unge fra 1.til 6.klasse er hjertelig velkommen til å bli med.

Stengt for kommentering.